Системата на Федералния резерв на САЩ (FRS) не може да

...
Системата на Федералния резерв на САЩ (FRS) не може да
Коментари Харесай

New York Post: Неефективните действия на Федералния резерв на САЩ ще доведат американските фондови пазари до криза

Системата на Федералния запас на Съединени американски щати (FRS) не може да се оправи с икономическите последствия от пандемията от ковид, което ще докара американските фондови пазари до рецесия, написа New York Post.

„ Уолстрийт евентуално ще се сблъска с тежка зима, защото пазарите не престават да бъдат нестабилни и техните най-големи клиенти приключват активността си “, се споделя в публикацията.

Авторът показва, че размерът на обичайните IPO покупко-продажби е намалял доста, а в огромните капиталови компании управлението се приготвя авансово за съкращения. Съгласно прогнозите на изданието, доста компании, които имат задължения, ще разгласят банкрут или ще разпродадат имуществото си.

По-рано на 18 септември членът на Икономическия съвет на Белия дом и консултант на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, Джаред Бърнстейн, сподели в изявление за Fox News, че управляващите на Съединените американски щати към момента имат доста работа пред себе си заради „ некомфортно високите “ равнища на инфлация.

В края на юли Федералният запас на Съединени американски щати увеличи главния лихвен % със 75 базисни пункта за втори следващ път до 2,25-2,5%. Тогава ръководителят на Фед Джером Пауъл сподели, че регулаторът може още веднъж да увеличи главния лихвен % със 75 базисни пункта след идващото съвещание на управлението си. То е планувано за 21 септември.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР