Сирийската въздушна отбрана в неделя отговори на израелските въздушни нападения

...
Сирийската въздушна отбрана в неделя отговори на израелските въздушни нападения
Коментари Харесай

Сирия: Отразихме израелски въздушни ракети

Сирийската въздушна защита в неделя отговори на израелските въздушни набези в южната част на страната, заяви държавната осведомителна организация SANA, цитирайки боен източник, предава TACC, представени от " Фокус ".
Системите за противовъздушна защита " попречиха израелските въздушни удари да доближат задачите си на юг " на страната, се споделя в информацията, без да се дават спомагателни детайлности.
Ръководителят на Сирийската обсерватория за човешки права, основана в Лондон, Рами Абдел Рахман, съобщи, че става дума за цели на юг от Дамаск покрай региона на Кишу.
" В тази зона се намират оръжейни хранилища на „ Хизбула “ и ирански бойци ", сподели Абдел Рахман, добавяйки обаче, че не е ясно дали са били изумени от израелските удари.
Информацията идва една седмица, откакто Израел извърши въздушен удар, за който съобщи, че е бил ориентиран към ирански оръжейни хранилища в Сирия.
Нападенията на 12 януари бяха доказани от израелския министър председател Бенямин Нетаняху, който сподели, че " хранилища, съдържащи ирански оръжия на интернационалното летище в Дамаск " са били ударени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР