Сирийската ракетна установка, която свали руския военен самолет Ил-20 в

...
Сирийската ракетна установка, която свали руския военен самолет Ил-20 в
Коментари Харесай

Руска позиция: Сирийската ПВО няма руска система за разпознаване

Сирийската ракетна установка, която смъкна съветския боен аероплан " Ил-20 " при започване на седмицата, не е разполагала със система за опознаване " собствен – непознат ". Това съобщи представителят на съветското министерство на защитата ген. Игор Конашенков, съобщи ТАСС.
Според Конашенков теориите, че системата не била сработила, тъй като е дефектна или тъй като е съветска, са просто " дилентантство ". Руското офицално лице разясни, че съветският вид на системата " собствен – непознат " не е инсталиран на произведения и съоръжение, предопределени за експорт. Това важало и за доставените от Руската федерация на Сирия оръжия – в това число ракетите, които армията на Башар Асад употребява. Конашенков беше безапелационен – на друга страна не са предоставяни съветски идентификационни кодове.
Припомняме, че при случая, в който беше свален съветският аероплан, той беше с 15 души на борда. Според известното до момента ракетите са го поразили, защото израелски изтребители F-16, направили офанзива в сирийската провинция Латакия, са го употребявали като щит - с цел да притегли ракетите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР