Синсинати. Японката Наоми Осака отпадна в първия кръг на турнира

...
Синсинати. Японката Наоми Осака отпадна в първия кръг на турнира
Коментари Харесай

Наоми Осака отпадна на старта в Синсинати

Синсинати. Японката Наоми Осака отпадна в първия кръг на шампионата по тенис от сериите УТА 1000 в Синсинати (САЩ) с награден фонд 2 527 250 $. Бившата номер 1 в международната класация претърпя проваляне от китайката Шуай Чжан с 4:6, 5:7 в мач, траял час и 15 минути. Това е едвам трети шампионат за Осака след завръщането й на корта. През предходната седмица в Торонто, японската тенисистка също отпадна на старта, отказвайки се поради болки в кръста. За Шуай Чжан, която стана шампионка на двойки в Синсинати през предходната година, това бе първи победа на сингъл в шампионата от 2014-а насам. Следващата противничка на Шуай Чжан ще бъде рускинята Екатерина Александрова, която в профил 13-ата сложена Лейла Фернандес от Канада с 6:4, 7:5.

Поставената под номер 12 в схемата Белинда Бенчич от Швейцария също отпадна откакто отстъпи пред Сорана Кърстя (Румъния) с 2:6, 7:6(3), 4:6 за два часа и 39 минути игра. Кърстя ще се изправи против Петра Квитова от Чехия във втория кръг на шампионата.

Белгийката Елизе Мертенс нямаше проблеми на старта и записа триумф над украинката Анхелина Калинина с 6:1, 6:1 единствено за 55 минути. Мертенс ще играе против Каролина Плишкова (Чехия), която отстрани Винъс Уилямс (САЩ) след 7:5, 6:1.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР