Синсинати Редс предприе рядко срещан ход с треньорска смяна през

...
Синсинати Редс предприе рядко срещан ход с треньорска смяна през
Коментари Харесай

Синсинати уволни треньора след плачевния старт на сезона

Синсинати Редс предприе рядко срещан ход с треньорска промяна през април, уволнявайки мениджъра Брайън Прайс още преди да е завършил първият месец от сезона в МЛБ. В публично известие от нощес клубното управление разгласи, че тимът краткотрайно ще бъде воден от досегашния помощник в дъгаута Джим Ригълман, а непрекъснат ментор ще бъде назначен " по-късно през годината ".

След първите 18 мача за 2018 година " алените " имат най-слабия баланс в цялата лига – 3-15. Това е и най-лошият старт в клубната история след 1931 година

" Преценихме, че би трябвало да действаме в този момент. Не можехме да си позволим да чакаме още – разяснява генералният управител на Синсинати Дик Уилямс. – Знам, че на някои хора им наподобява прекомерно рано и в действителност е едвам началото на постоянния сезон. Но ние имахме доста благоприятни условия да следим цялостната работа на този екип и това не е стартът на шампионата, на който се надявахме. "

.@Ken_Rosenthal on the Reds' decision to let go of Bryan Price. #MLBCentral #Reds pic.twitter.com/cFYkD0XjXp
— MLB Network (@MLBNetwork) April 19, 2018
От ст. " Грейт Америкън " оповестиха, че е уволнен и треньорът на питчерите Мак Дженкинс. Овакантените позиции в треньорския състав ще попълнят мениджърът на младежкия филиал в дивизия ААА Луисвил Батс Пат Кели и питчинг коучът на подразделението в дивизия АА Пенсакола Блу Уахуус Дани Даруин.

Решението бе взето в почивния за Редс ден през вчерашния ден, пристигнал след две следващи загуби на нула против съперника в Централната дивизия на Националната лига Милуоки Бруърс. В последните 11 мача отборът има единствено една победа и няма два следващи извоювани дуела от началото на шампионата.

Уволненият Прайс започваше петия си сезон отпред на отбора, като общият му баланс бе закрепен на 279-387 (2014-2018 г.). От назначението си 55-годишният американец в никакъв случай не е извеждал отбора над коефициент.500. В предходните три сезона Синсинати губеше най-малко 94 мача и непроменяемо финишираше финален в дивизията.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 19 АПРИЛ:

Американска лига

Детройт Тайгърс - Балтимор Ориолс 13:8
Сиатъл Маринърс - Хюстън Астрос 2:9
Ню Йорк Янкис - Торонто Блу Джейс 4:3
Лос Анджелис Ейнджълс - Бостън Ред Сокс 2:8

Национална лига

Чикаго Къбс - Сейнт Луис Кардиналс 8:5
Филаделфия Филис - Питсбърг Пайрътс 7:0
Атланта Брейвс - Ню Йорк Метс 12:4
Милуоки Бруърс - Маями Марлинс 12:3
Аризона Дайъмъндбекс - Сан Франциско Джайънтс 3:1

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР