Синоптичката на бТВ Натали Трифонова, която води съботното предаване CoolT,

...
Синоптичката на бТВ Натали Трифонова, която води съботното предаване CoolT,
Коментари Харесай

Натали Трифонова окончателно избута Петя Дикова от ефира на bTV

 Синоптичката на бТВ Натали Трифонова, която води съботното предаване CoolT, ще остане лице на шоуто и през есента. 

Красавицата качи рейтинга му и изрично отвя конкуренцията в лицето на предшественичките си Петя Дикова и Поли Гергушева.

Новият изпълнителен шеф на бТВ - чехът Мартин Швехлак, бил безапелационен, че русокоската е доста подобаваща за водеща на начин на живот предаването, а атрактивната й визия залепва феновете пред екрана, написа Hotnews.bg

Преобладава мнението, че Трифонова не разчита единствено на чара си, а и на сериозната подготовка по тематиките и интервютата. Самата Натали също към този момент е със самочувствието, че се е преборила за мястото си в конкуренция с Петя Дикова.

Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева не е на екран, тъй като на първо време роди сина си Александър през 2019, а година и половина по-късно на бял свят се появи и Илиян-джуниър.

Дори внезапната промяна във финансовото положение на фамилията й обаче не промени проектите й да се върне на дребния екран, а към този момент няма изгледи да се появи като водеща на светското предаване.

След гибелта на продуцента на CoolT Емил Дилчев, Пипи осъзнава, че предаването не е същото без него. Тя възнамерява да стартира да работи по обособени планове в бТВ, само че не и да прекъсва майчинството си. А когато то изтече, мисли да се изявява единствено зад кадър - като продуцент и публицист, само че не и като водеща.

Натали няма по какъв начин да не е щастлива, тъй като постоянно е мечтаела да прави начин на живот предаванe. Другата й огромна фантазия е да се снима във филм или сериал, тъй че нищо чудно скоро да я забележим в някой нов план на бТВ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР