Синоптичката на bTV Натали Трифонова е наследница на известна докторска

...
Синоптичката на bTV Натали Трифонова е наследница на известна докторска
Коментари Харесай

Бабата на Натали Трифонова с тежки думи към синоптичката

Синоптичката на bTV Натали Трифонова е наследница на известна докторска фамилия от Велико Търново. Баба й Маргарита Ковачева е експерт по детски заболявания, а майка й е ортодонт.

Семейството на дългокраката русокоска мечтаело и тя да избере този професионален път, само че уви — хубавицата тръгнала да гради кариера в малкия екран, написа в. "Уикенд ".

Бабата на Натали признава, че до през днешния ден съжалява за избора на внучката си и не утвърждава обстоятелството, че хубавицата работи като синоптичка. Често й прави забележки за облеклото и я поучава да не се разголва чак толкоз.

„ Да беше станала една лекарка, а не да се развява по малките екрани — всички да я гледат и да пишат за нея по жълтите вестници! Вместо да има постоянна и уважавана специалност, в този момент чете прогнозата за времето и все й надничат в чаршафите с кой спи”, жалвала се доктор Ковачева пред познати.

Натали се причисли към екипа на bTV през 2016 година, откакто се яви на конкурс и бе утвърдена измежду други кандидатки. Блондинката зае мястото на титулярката Станислава Цалова, която за повторно излезе в отпуск по майчинство. „ Няколко дни след кастинга ми се обадиха, с цел да кажат, че съм утвърдена. Зарадвах се доста, а и бързо привикнах с ситуацията, сътрудниците и ритъма на работа. Тук доста ми харесва”, споделя Трифонова.

За страдание на многочислените й почитатели, съществува огромна възможност Натали да се елементарни с прогнозата за времето напълно скоро. Говори се, че колежката й Стаси Цалова възнамерява да се върне на екран до няколко месеца и още не е ясно каква ще бъде ориста на русокоската. Тя бе назначена по заменяне, а от централата на bTV в чужбина отпускат единствено три места за синоптици. В деня, когато Цалова се появи на работа, следва Трифонова да бъде отстранена.

„ Натали се трансформира в звезда и ще е огромна загуба за малкия екран, в случай че я освободят. Дано се откри компромисен вариант”, стискат палци почитателите на хубавицата. От Нова телевизия към този момент били подготвени незабавно да й предложат контракт, при положение, че конкуренцията я изпусне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР