Синоптичката Деси Банова и експрезидентът Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев

...
Синоптичката Деси Банова и експрезидентът Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев
Коментари Харесай

Стана ясно къде ще е сватбата на Деси и Росен, за която Плевнелиев ще пръсне 1 млн. лева

Синоптичката Деси Банова и експрезидентът Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на... към профила трескаво се стягат за сватбеното празненство, което ще е в Гърция, написа "Галерия ".

Напук на изказванията, че церемонията ще бъде дискретна, тя ще се трансформира в охолно и разточително празненство. Сватбата ще бъде край градчето Уранополи, където Плевнелиев има баровско имение. Въпреки, че палатът на някогашния президент е голям, той няма да подслони гостите. Само кумовете и най-близките другари на двойката ще отседнат там.

Около 200 от поканените ще бъдат настанени в най-тузарския петзвезден комплекс в региона. Нощувката там е 500 евро на вечер и простите сметки демонстрират, че единствено за двудневния престой на сватбарите Плевнелиев ще похарчи близо 400 хиляди лв.. За по-специалните посетители домакинът е наел тузарски вили, които ще му костват още най-малко 200 бона.

Церемонията ще бъде озвучена от тиха класическа музика, а първият танц на Плевнелиеви най-вероятно ще бъде на фона на шлагер на Тина Търнър, която е обичана певица на Деси.

Роклята на булката към този момент е определена от безценен бутик в Милано и коства 45 000 лв.. От Италия щяла да дойде и дантелена рокля за дъщерята на Банова.

Визията на Деси ще бъде допълнена от гердан от естествени перли, а халките били от платина инкрустирани с диаманти. Общата стойност на бижутата била 30 000 лв..

Като се тегли чертата най-после се оказва, че Плевнелиев ще похарчи близо 1 милион лв. за организирането на сватбата и лъскавата опаковка. Сумата не е притеснителна за политика, чиито банкови сметки са солидни от години. Всеизвестно е, че колкото и финансовото положение да не подсигурява персонално благополучие, в множеството случаи оказва помощ на любовта и е по-силно от най-качествената виагра, добавя изданието.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР