Сингапур заема първото място в класацията за най-безопасната за туризъм

...
Сингапур заема първото място в класацията за най-безопасната за туризъм
Коментари Харесай

Кои са най-безопасните за туризъм държави в света?


Сингапур заема първото място в класацията за най-безопасната за туризъм страна в света. Това заяви профилираният американски уебсайт в региона на застраховането " Дъ Суифтест ", представен от израелската осведомителна организация ТПС.

Сингапур е следван от Дания, Нидерландия, Швейцария и Израел. Според данни на министерството на туризма на Израел повече от 2 милиона туристи са посетили страната сред януари и октомври тази година. В топ 20 влизат още Обединеното кралство, Италия, Испания и Австралия.
Сингапур

Списъкът на " Дъ Суифтест " с най-смъртоносните страни за туристите е управляван от Южна Африка. Други страни в този лист са Мексико, Бразилия, Китай и Иран, а Съединени американски щати заемат 20-о място.

Проучването приканва туристите в никакъв случай да не пътуват, без да са се срещнали с евентуалните рискове на дестинацията, която възнамеряват да посетят, да вземат защитни ограничения, до момента в който са в чужбина, и да не пътуват сами.
Южна Африка

Уебсайтът базира своя показател за сигурност при пътешестване, като съпоставя броя на смъртните случаи вследствие на убийства, пътни произшествия, естествени бедствия, неприятни санитарни условия и други фактори в 50-те най-посещавани страни в света, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР