Синдиците на фалиралата КТБ започват отново търг за отдаване под

...
Синдиците на фалиралата КТБ започват отново търг за отдаване под
Коментари Харесай

Синдиците на КТБ отново търсят наемател за бившата й централа

Синдиците на банкрутиралата КТБ стартират още веднъж търг за отдаване чартърен на някогашната централа на банката, оповестиха от там.

Сградата, в която се обитават и самите синдици, се намира на площад " Гарибалди ".

Наемател се търси за партер, първи (партерен) етаж и втори етаж от постройката. Сутеренът се състои от: банков трезор и преддверие към него, трезор – касети и преддверие към него, както и други спомагателни и санитарни пространства.

Първият (партерен) етаж се състои от: салон за клиенти, салон за чиновници, касов възел с три каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение и други

Вторият етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за отмора, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни пространства.

Преди към година Централната изборна комисия направи оглед на парцела с концепцията да го наеме, само че след това бе продължен срокът на престоя й в постройката на Народното събрание на пл. " Княз Александър І ".

Днес Специализираният съд заседава по делото за банкрута на КТБ, като юристите на 18-те подсъдими стартират да задават въпроси на главния очевидец - Бисер Лазов. След като близо месец и половина той дава разяснения по питания на обвиняването, в този момент отбраната има право да желае спомагателни детайлности.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Фалитът на КТБ (936)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР