Синът на президента е изчезнал от социалните мрежи. 17-годишният тийнейджър

...
Синът на президента е изчезнал от социалните мрежи. 17-годишният тийнейджър
Коментари Харесай

Синът на президента се покри, заряза футболната си кариера

 Синът на президента е липсващ от обществените мрежи. 17-годишният младеж Георги се е изолирал от публичността и е спрял да бъде деен във фейсбук и инстаграм. Последните му изявления са от далечната 2017 година

В застой очевидно е и неговата футболна кариера. Наследникът на президента се прочу като един от голмайсторите на частния столичен футболен клуб " Барокко спорт “, предава " Ретро ".

Той бе измежду звездите на тима на младежите в старша възраст. За последно обаче за триумфите му на терен от отбора оповестяват през ноември 2019 година, когато той отбелязва гол в зрелищен мач против " Витоша “ (Бистрица). Няколко месеца преди този момент Георги си завоюва и интернационална популярност, откакто бе определен от представители на известния тим " Валенсия “, пристигнали на оглед за млади гении у нас, да отиде на лагер в Испания, където да почерпи опит и умения от най-хубавите в занаята.

Този септември Георги ще навърши пълноправие и проектите за висше обучение и професионално развиване за него към този момент са на дневен ред. В момента той е възпитаник в XI клас в столичното 138-о учебно заведение " Проф. Васил Златарски “. Там той бе признат в паралелка с проучване на източни езици, измежду които и екзотичния японски. Елитното школо се намира в софийския квартал " Гео Милев “, напълно покрай фамилния апартамент на някогашната брачна половинка на президента Гинка Кесякова, в който тя живее дружно с двете им деца.

Георги има и по-голяма сестра Дарина, която към този момент е първокурсничка в НАТФИЗ. Миналата есен дъщерята на Радев бе призната измежду първите в описите в компетентност " Актьорство за трагичен спектакъл “ в класа на проф. Пенко Господинов. За разлика от брат си, Дарина е надалеч по-социална. Тя постоянно споделя фотоси и клипове от всекидневието си в интернет пространството, а неотдавна даже блесна и с чисто нова визия.

Въпреки че Дарина и Георги живеят при своята майка, която се грижи безрезервно за тях, те не са прекъснали връзка с татко си. Обичайно за празници той има традиция да ги извежда на ресторант или пицария. Наследниците му към този момент са привикнали и със своята мащеха Десислава. Че са съумели да стопят ледовете и да преодолеят развода на родителите си, те демонстрираха, появявайки се на церемонията по формалното посрещане на папа Франциск през май 2019 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР