Синът на Лиса Мари Пресли – Дани Киоу, сложи край

...
Синът на Лиса Мари Пресли – Дани Киоу, сложи край
Коментари Харесай

Внукът на Елвис Пресли умира като него - slava.bg

Синът на Лиса Мари Пресли – Дани Киоу, постави завършек на живота си. 27-годишният юноша бе открит мъртъв в дома на фамилията си за 1,8 милиона $ в Калифорния. Според резултатите от следствията на полицията, излиза наяве, че той се е самоубил – той е заредил оръжие и е дръпнал спусъка.

Изданието DailyMail оповестява, че Бенджамин се е заключил в банята рано сутринта на 12 юли. За откриването на безжизнено тяло е обявено на полицията в окръг Лос Анджелис. Аутопсията разкрива, че повода за гибелта е „ проникваща рана от пушка “, а не „ огнестрелна рана в гърдите “, както се допуска по-рано.

Беше оголен още един вцепеняващ подробност: става известно, че Бенджамин се самоубил в тоалетната. След изстрела той паднал на тоалетната. Мястото на самоубийството неизбежно води до асоциации със гибелта на Елвис Пресли.

В следобедните часове на 16 август 1977 година тогавашният другар на краля на рокендрола, актрисата Джинджър Олдън, откри идолът на милиони в тоалетна на втория етаж на имение в Мемфис, Тенеси.

Елвис лежал безмълвно с лице надолу в басейн. Според формалната версия 42-годишният Пресли е претърпял сърдечен удар, до момента в който е седял в тоалетната, вследствие на което е изгубил схващане и е паднал на пода. Аутопсията обаче сподели, че повода за прекъсване на сърцето е несъразмерната доза разнообразни лекарства (според други източници – лекарства). Около 16:00 ч. същия ден лекарите оповестиха неговата гибел.

Дали Бенджамин, който имаше поразителна аналогия с Елвис, е избрал тоалетна за самоубийство или е просто съвпадане, надали ще разберем в миналото.
Бенджамин беше наследник на Лиза Мари Пресли и музиканта Дани Киоу – подписаха брак през 1988 година и се разведоха през 1994 година. „ Бен в действителност наподобява на Елвис “, сподели Лиза Мари в изявление. „ Толкова е необичайно, че се удивлявам всякога, когато го погледна. “
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР