Синът на легендарния холандски нападател Патрик Клуйверт – Джъстин, официално

...
Синът на легендарния холандски нападател Патрик Клуйверт – Джъстин, официално
Коментари Харесай

Джъстин Клуйверт официално вече е играч на Рома


Синът на именития холандски нападател Патрик Клуйверт – Джъстин, публично към този момент е състезател на италианския Рома, откакто подписа 5-годишен договор с клуба. “Вълците “ са платили 17.25 милиона евро на Аякс за 19-годишния нападател, като тази сума може да нарасне с още 1.5 милиона под формата на бонуси. Освен това грандът от Амстердам ще получи и 10% от идващ трансфер на младия гений, в случай че той надвишава 25 милиона евро.

„ Чувствам се ужасно, тъй като прекосих в необикновен клуб и нямам самообладание да стартира работа. Смятам, че Рома е идеалният тим за мен, защото съм уверен, че тук мога да модернизирам качествата си “, съобщи холандецът пред формалния уебсайт на „ джалоросите “.

Джъстин към този момент е един от най-вълнуващите млади гении на европейския футбол, разяснява спортният шеф на „ вълците “ Мончи. Поради тази причина не бе лесна задача да го притеглим в Рома, защото имаше доста клубове, искащи го в състава си. Но той има вяра, че точно тук ще получи съвършените условия да продължи своето развиване и да осъществя големия си капацитет “, добави още той. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР