Синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко бе пуснат в

...
Синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко бе пуснат в
Коментари Харесай

Синът на Миню Стайков е пуснат от ареста

Синът на предприемача Миню Стайков – Стайко бе пуснат в събота от ареста, където бе арестуван за две денонощия поради разстройване на полицейска инспекция.

В момента на задържането младият мъж е пътувал в брониран джип с въоръжена защита. Колата е била спряна на инспекция, а Стайков отказъл да си даде документите. Пред служителите на реда той обяснил, че пътувал на автостоп от Айтос и по този начин попаднал в колата. Той е бил отведен в Четвърто РПУ в София.

Това не е първият арест на Стайков-младши. Той бе търсен месеци наред посредством Интерпол по съмнение в данъчни закононарушения, вършени от група под управлението на татко му.

През януари младият мъж самичък се яви в профилираната прокуратура. Тогава се появи версията, че Стайков е бил похитен и пребит от незнайни мъже и по-късно схванал, че управляващите го търсят от месеци. Гардове на Стайков се пробваха да нахлуят в МВР-болница, с цел да го пазят, тъй като нямали доверие на полицията.

След няколкоседмично задържане, Стайков бе освободен под домакински арест поради влошено здраве. Тогава той се появи пред съда с патерица и абокат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР