Синът на бившия местен политик бизнесмен, фолк певец и един

...
Синът на бившия местен политик бизнесмен, фолк певец и един
Коментари Харесай

Качулки натръшкаха сина на известния политик и певец Найден Милков

Синът на някогашния локален политик предприемач, фолк артист и един от основателите на „ Първа частна милиция “ Найден Милков – Димитър още веднъж зае челните редове в полицейската хроника, написа flagman.bg.

Късно нощес Милков-младши е бил закопчан при спецакция на качулките в най-големия жилищен комплекс „ Меден рудник” в Бургас.

30-годишният мъж е заловен с опиати, което, несъмнено, не му е за първи път. Той е натръшкан от тежко въоръжените униформени в миг, когато е напускал жилището си в блок 29 в комплекса.

Тъкмо се качвал на мотора си, който бил паркиран зад блока, когато спецченгета изскочили от всички страни. Милков-младши нямал и шофьорска брошура. Истинско знамение е, че е предотвратен възможен случай, който можеше да приключи и с човешки жертви.

Димитър е добре прочут на полицията в града, а престъпното му досие е няколко тома с най-различни прегрешения.

БЛИЦ напомня, че той е наследник на Найден Милков от първия му брак, от години основава проблеми на известния си татко, свързани с използването на опиати, нелегално владеене на оръжие и палеж, побоища.

На няколко пъти известният му татко употребява "връзките " и името си, с цел да го отърве от пандиза. Преди години Найден даже изгони Димитър от вкъщи си, откакто на кръстовище в „ Меден Рудник " младежът преби измежду бял ден полицейски чиновник.

Димитър прекара много време в наркокомуна в Испания, финансиран от татко си, само че и там не съумяха да му оказват помощ да се откаже от опиатите.

Още преди да навърши пълноправие Митко почнал да излиза с несъответствуваща компания и без да усети, се пристрастил към най-лошия опиум - хероина. В началото никой от фамилията му не подозирал за казуса на задоволеното с всички екстри дете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР