Синът им Владимир спешно се връща от САЩ, каза актрисатаВместо

...
Синът им Владимир спешно се връща от САЩ, каза актрисатаВместо
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева: Молете се за Стефан

Синът им Владимир незабавно се връща от Съединени американски щати, сподели актрисата
" Вместо да пишете за здравословното му положение, по-добре се молете за него. Общата молитва избавя! "

Това сподели с доста горест, само че и с вяра актрисата Ирен Кривошиева - майка на Владимир - сина на Стефан Данаилов.

Младежът учи медицина в Съединени американски щати. Наскоро беше в България дружно с американската си брачна половинка за премиерата на пиесата " Актрисата " с присъединяване на татко му. Той беше уверен, че връщането на Стефан Данаилов на сцената е доста значимо за здравето му, само че не скри и рецензии.

" Съветвах татко си да се движи повече, да работи. Да спре да пуши, но не ще и да чуе. Навик! Лош табиет. Знаете го какъв огромен сладур е. Като приказва, всички слушат. То си е божи подарък. Ние се обичаме. Нали сме татко и наследник! Усещаме го със сърцата си. Затова се върнах тук, поради него. Колко ние, хората, сме на тази земя, че да се ненавиждаме ", сподели при скорошното си посещение Владимир.

" Всички имаме заболявания и проблеми.
Той е звезда, хубаво е да кажем и
да му повторим, че е здрав
Тялото може да е зле, то не е постоянно, само че всичко е релативно. Не би трябвало да го жалим и не дай боже - да го съжаляваме. Да го поддържаме, не да го жалим. Той има дух и воля. Както постоянно с тази своя мощ ни е вдъхновявал. Човек би трябвало да има има мир в мозъка си. Да се вдигне вътрешното, с цел да помогне на външното ", добави още Владимир. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР