Символ на деня е Колелото на съдбата, което е готово

...
Символ на деня е Колелото на съдбата, което е готово
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10 август 2022

Символ на деня е Колелото на ориста, което е готово да се завърти още веднъж и само от вас зависи към положително или неприятно

Не се предлага да се занимавате с виновни каузи и да се стартират нови, защото доста обстановки се повтарят, връщат се още веднъж като неприятно усвоени уроци за промяна, проверка и смяна. Денят е подобаващ за промяна на предишното и на ориста.

Денят е удобен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови хрумвания. Ден за обучение и струпване на информация. Идеален за реализиране на естетика.

Бъдете изключително деликатни към знаците на ориста, разнообразни „ случайности “, съвпадения. Не се доверявайте на първото усещане при запознанство. Скоро то може да се окаже лъжливо.

Луната минава на луфт от 19:41 ч до 21:46 ч Не предприемайте нищо значимо за вас.

Овен

Най-добрата тактика през днешния ден е да се приказва по-малко и да се слуша повече. Можете елементарно да засегнете другите с по-остри думи, даже и да не желаете. Не се опитвайте да се показвате като специалисти в области, където вашите познания и опит са незадоволителни.

Телец

Днес сте изпълнени с толкоз доста стремежи, че ви е мъчно да решите на кое да отдадете първо желание. Личните взаимоотношения, макар привидната естетика, могат да бъдат разочароващи.

Близнаци

Ще се почувствате доста по-уверени и по-спокойни. Ще постигнете повече, в сравнение с сте очаквали, вашата упоритост ще донесе плодове. Мнозина ще съумеят да решат тези проблеми, които от дълго време ви безпокояха.

Рак

Близките ви може да ви подлагат на критика, само че това няма да докара до проблеми в връзките. Ще съумеете да запазите мира и взаимното съгласие. Можете да си позволите дребни покупки, в това число непланирани, те ще бъдат сполучливи.

Лъв

Днес ще усетите прилив на мощна креативна сила. Дори в случай че възприятията опонират на разсъдъка, не се опитвайте да рационализирате импулсите на душата си и не се отхвърляйте от възможностите си.

Дева

Не бързайте. Имате задоволително време да доведете всичко до край. Внимателно проверявайте всяка информация, която получавате, не се предоверявайте на никого, може да влезете в подвеждане.

Везни

Може да ви хрумне нова концепция и да решите да оставите ежедневните си задания, с цел да започнете да я прилагате. Първоначалният подтик обаче последователно ще избледнее и можете да изоставите новия план толкоз бързо, колкото сте решили да започнете.

Скорпион

Вълнувате се от някои нови вероятности, които ви се откриват. Впечатлението обаче е лъжливо, можете да сбъркате. Докато не пристигна време да вземете решение за огромни промени, събитията към момента не са узрели.

Стрелец

Благоприятен и потребен ден. Подходящо за справяне с нещо огромно и комплицирано. Вие знаете по какъв начин тъкмо да действате, с цел да получите стремежи резултат. Може да стане по-лесно, в сравнение с сте очаквали.

Козирог

Не се старайте да намерите безусловно търсеното решение през днешния ден. Може би отговорът ще пристигна при вас на следващия ден. Космическите сили на този ден вълнуват сетивата, вие сте пленени от нови хрумвания, само че тяхното осъществяване носи неустановеност в бъдещето.

Водолей

Едва ли ще съумеете да избегнете компликациите, само че с всички проблеми ще се справите сполучливо. В общуването си с близките бъдете открити и почтени, старайте се да бъдете дипломатични и да не засягате никого.

Риби

Денят предлага толкоз доста многообразие, че ще сте изправени пред избор. Може да се разтревожите, тъй като нямате надзор върху избрани условия. Най-хубавото е да не бъдете прекомерно привързани към желанията си в този момент.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР