Симона Загорова редовно присъства в медийното пространство с хвалби по

...
Симона Загорова редовно присъства в медийното пространство с хвалби по
Коментари Харесай

Какво става с щерката на Глория? Фенове са в потрес

Симона Загорова постоянно участва в медийното пространство с хвалби по фотосите й в Инстаграм, на които наподобява безупречно. В действителността нещата наподобяват по напълно различен метод, видя HotArena.

В първите минути от предаването " На кафе “ тази заран звездната дъщеря и майка й Глория застанаха пред камерата, с цел да опишат за идния им взаимен празничен концерт тази вечер в Перник  и за новото парче на младата изпълнителка.

На феновете не беше забавно какво ще кажат двете, а бяха потресени по какъв начин наподобява Симона – по-възрастна от майка си и доста по-пълна, в сравнение с я виждаме в обществените мрежи.

Визията на Загорова " впечатли “ и стигналият до върховете на бодибилдинга в Америка Слави Горанчовски. " Гледам ги и се чудя… Коя е майката? “, насочи тънък намек към почитателите си той, без да акцентира каква е разликата сред родителката и щерката.

Феновете на фитнес първенеца незабавно започнаха с мнения в същия дух:  " По-пълничкото “, " Тя майката беше същото кюфте на нейните години, но след това се " разтренира "  в операционната “, " Набухтяла е леко щерката “.

Други пък опазиха младата певица, че е в такава възраст, в която хормоните си споделят думата.

Вероятно Симона в действителност ту смъква, ту качва. И по-пълничка е готина, остава единствено да не се срами от това и да не лъже с издължени снимки в Инстаграм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР