Силвестър Сталоун ще снима сериал по култовата екшън поредица "Непобедимите".Телевизионната

...
Силвестър Сталоун ще снима сериал по култовата екшън поредица "Непобедимите".Телевизионната
Коментари Харесай

Сталоун прави сериал от Непобедимите - slava.bg

Силвестър Сталоун ще снима сериал по паметната екшън поредност "Непобедимите ".

Телевизионната поредност най-вероятно ще бъде снимана след четвъртата серия, чийто сюжет към този момент е подготвен и ще се осъществя следващата година в България. Засега не е ясно какъв брой серии ще бъдат направени, само че съгласно информацията, оповестена в уеб страницата IMDB, бъдещата продукция ще се излъчва по американския ТВ колос Си Би Ес.

Сериалът е показан като драма с екшън и комедия. Сталоун ще бъде изпълнителен продуцент, а върху сюжета към този момент се работи интензивно. Най-вероятно сериите ще бъдат снимани в България, само че това ще се случи откакто тук завършат фотосите за "Непобедимите 4 ". Това най-вероятно ще стане следващата година, а някои от звездите като Джейсън Стейтън и Тери Круз към този момент са освободили графиците си за фотосите.

Извън екшън героите и филмите за тях, Слай работи по още един план, непосредствен до сърцето му, а точно - сериал по паметния филм "Рамбо ", който носи заглавие "Първа кръв ". Сюжетът няма да се върти към ветерана от войната Джон Рамбо, а към неговия наследник, който ще продължо бойната му линия.

Засега не е ясно дали сюжетът е подготвен и дали има към този момент артист, който ще се въплъти в ролята, написа Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР