Силвестър Сталоун отпътува за Благоевград, където се завъртя камерата за

...
Силвестър Сталоун отпътува за Благоевград, където се завъртя камерата за
Коментари Харесай

Слай премести пещерата на Рамбо в Благоевград

Силвестър Сталоун отпътува за Благоевград, където се завъртя камерата за „ Рамбо: Последна кръв “.

Екипът на петата лента от фамозния франчайз дебаркира в близкото село Бистрица, където работата на терен продължи над 12 часа, осведомят от struma.com. Холивудският ас дойде в София в края на месец септември, а измежду локациите, които ще разпознаем във финалния вид на кино лентата, са и Побитите камъни край Варна.

Зелената барета ще вилнее още в Лондон и на Канарските острови, където се чака в действителност да се организира по-голямата част от работата по плана, обясниха от „ Ню Бояна “ неотдавна.

Както „ Монитор “ към този момент писа, сюжетът на „ Последна кръв “ ще наблюдава опитите на Джон Рамбо да води естествен метод на живот, отдал се на усамотение в „ пещерата “ си (както се изрича самият Слай – б.а.) в ранчо в Аризона. Спокойното му всекидневие обаче се разклаща откакто негова близка другарка го моли за помощ, защото внучката й е изчезнала по време на празненство в Мексико.

Героят на Сталоун незабавно се заема със случая, а гърбът му ще пази журналистка (Пас Вега), чиято сестра също е отвлечена. Световната премиера на лентата е заложена за следващата година.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР