Силно влюбеният Бен Афлек не крие възхищението си от Дженифър

...
Силно влюбеният Бен Афлек не крие възхищението си от Дженифър
Коментари Харесай

Бен Афлек е лудо влюбен и възхитен от Джей Ло

Силно влюбеният Бен Афлек не крие възхищението си от Дженифър Лопес. В изявление за списание " Adweek " той изрази цялото си почитание към дамата до себе си, предава БГНЕС.

Дори преди публично да станат още веднъж двойка, Бен Афлек в никакъв случай не пропускаше опцията да подчертае въздействието на Дженифър Лопес в света. Сега мощно влюбен в тази, с която показа живота си при започване на века, артистът още веднъж споделя възхищението си.

Той показва, че е " учуден от въздействието, което тя оказва върху света ".

" Аз като актьор в най-хубавия случай мога да върша филми, които движат хората. Но Дженифър въодушеви толкоз доста хора, които смятаха, че поради нея " имат място на масата " в тази страна. Това е резултат, който малко хора в историята са имали, който аз в никакъв случай не бих могъл да упражня и на който мога единствено да се удивлявам и да почитам ", споделя Афлек.

Актьорът напомни пуерториканския генезис на певицата, която през годините се трансформира в модел за подражателство за всички цветнокожи и латиноамерикански дами в развлекателната промишленост.

" Мога да ви кажа, че видях от първа ръка значимостта на това да представяш особеното, тъй като виждах, още веднъж и още веднъж, и още веднъж цветнокожи дами да се доближават до Дженифър и да ѝ споделят, че е образец. Че тя е една мощна и сполучлива жена и какво значи за тях ", разяснява Бен Афлек.

Миналият януари, когато двамата към момента бяха единствено другари, артистът загатна за певицата във връзка подкаст на Hollywood Reporter.

" Хората бяха толкоз зли към нея, сексистки и расистки настроени. Беше грозно, за нея бяха написани порочни неща с такова наличие, че в случай че бяха оповестени безусловно, хората щяха да бъдат уволнени ", сподели той.

" Днес тя е обожавана и уважавана поради работата си, поради мястото, откъдето идва и поради това, което е постигнала. Тя го заслужава. " През април той още веднъж приказва за нея в " In Style ", заявявайки, че е изумен от " нейната работна нравственос ".

" Тя остава най-трудолюбивият човек, който съм срещал в тази промишленост и до през днешния ден. Много е надарена, само че също по този начин работи доста интензивно за триумфа си и аз съм толкоз благополучен за нея, че най-сетне наподобява получава заслуженото ", добави Афлек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР