Силният ръководен екип на Lеvvel ще допринесе за продължаващото разрастване

...
Силният ръководен екип на Lеvvel ще допринесе за продължаващото разрастване
Коментари Харесай

Endava придоби американската Lеvvel


Силният управителен екип на Lеvvel ще способства за продължаващото разгръщане на бизнеса на Endava в Съединени американски щати, съобщи основният изпълнителен шеф на Endava – Джон Котерел
(снимка: Endava)

Британският снабдител на софтуерни услуги Endava, който има развоен център в България, разгласи придобиването на американската компания Levvel LLC със седалище в Шарлот, Северна Каролина.

„ Силният им управителен екип ще способства устойчиво за продължаващото разгръщане на нашия бизнес в Съединени американски щати. Техният метод към цифровата промяна и новаторската просвета са сходни с тези на Endava. Тяхната мощ в заплащанията, банковите интервенции, медиите и подвижността ще добавят и ускорят съществуващия ни бизнес ”, разяснява договорката Джон Котерел, изпълнителен шеф на Endava.
още по тематиката
Lеvvel LLC е учредена през 2013 година и все още предлага повсеместен цикъл обслужване на клиенти, включващ софтуерна тактика, консултиране и инженерингова активност. Фокусирана е мощно в сегментите за заплащания и финансови услуги, логистика/мобилност и TMT.

Обединяването с Endava ще форсира проектите на английската компания за разширение в Съединените щати. Levvel доставя услугите си в Съединени американски щати и Мексико и има 172 оперативни чиновници с експертиза в основни облачни платформи и необятен набор от технологии.

„ Ние имаме сходни подходи във връзка с клиентите и чиновниците и сме единомислещи във връзка с хората и технологиите. Очакваме… да предоставим на нашите клиенти достъп до световна платформа с обсег в Съединени американски щати, Латинска Америка и Европа ”, сподели в коментар на договорката Крис Харт, изпълнителен шеф на Levvel.

Еndava обслужва международни марки от финансовия, застрахователния, телеком и медийния бранш, както и търговията. Към края на предходната година компанията има 7 464 чиновници, ситуирани в Северна Америка, Западна Европа и Австралия и развойни центрове в редица страни, включително България и Северна Македония.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР