Силни преживявания, позитивни емоции и много добро настроение подарява Vivacom

...
Силни преживявания, позитивни емоции и много добро настроение подарява Vivacom
Коментари Харесай

Vivacom отключва всичките си ТВ канали

Силни прекарвания, положителни страсти и доста положително въодушевление подарява Vivacom посредством специфичните си коледни оферти за всички телевизионни клиенти. Воден от устрема си да се погрижи по най-хубавия метод за своите консуматори, телекомът прави празничен жест към тях, като от през днешния ден, 13 декември, отключва премиум ТВ наличие.

Абонатите на EON LIGHT и EON FULL получават свободен достъп до ТВ канали и видеотеки от най-високия EON PREMIUM пакет, в това число спортните DiemaXtra и MAX Sport Plus. Качествено кино наличие с HBO ще бъде добавено на 19 декември. 

Коледната телевизионна акция на телекома ще продължи повече от месец, от 13 декември до 17 януари 2023 година в това число, като ще направи празниците още по-уютни и завладяващи с качественото ТВ наличие от Vivacom за цялото семейство. В този интервал най-малките фенове пред екраните ще се насладят изцяло на богатото детско наличие от Nickelodeon, Disney, Cartoon network, Baby TV, Da Vinci и доста други. 

За клиентите на най-високия пакет на Vivacom с включено цялото наличие е планувана специфична видеотека “PREMIUM подарък ”. Тя включва разнообразна селекция от хитови филми и сериали, които ще са налични само за тях. Сред включените заглавия, които ще подсигуряват мощните страсти на феновете пред екрана, са екшънът „ Събирач на задължения “, фентъзито „ Момче, наречено По “, основаният на същинска история „ Критично мислене “, трилърът „ Извън съмнение “ с присъединяване на известната актриса Емилия Кларк и българските сериали „ Отдел търсене “, „ Дяволското гърло “ и „ Ягодова луна “. 

Допълнителните канали и видеотеки ще се появят автоматизирано на екраните на феновете. За DiemaXtra, MAX Sport и HBO клиентите би трябвало само да влязат в портала My Vivacom, с цел да заявят свободния достъп. 

Повече информация за коледната акция може да откриете тук. 

Повече информация за EON може да откриете на този линк.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинVivacom EON телевизия канали спортни ПоследниНай-четениЛюбопитно 12 Vivacom отключва всичките си ТВ канали Пазари 332 Китай може да промени световната търговия с нефт Накратко 232 Вечерни вести: „ Магистрална беднотия “; България регистрира рекорден експорт Крипто 312 Само за 24 часа от Binance са изтеглени $1.9 милиарда Компании 10641 Skoda обмисля евакуиране от най-големия авто пазар в света Личности 6506 Планинарят, който трансформира спестяванията си в бизнес за милиони Пазар на труда 6304 Търсенето на труд нараства, само че работната мощ е мощно лимитирана Личности 4829 Мъск към този момент не е най-богатият човек в света Всички новини20:20 Пазари 12 Китай може да промени световната търговия с нефт
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР