Силиконовите гърди на фолкпевицата Марина Тошич гръмнаха, сигнализираха на България

...
Силиконовите гърди на фолкпевицата Марина Тошич гръмнаха, сигнализираха на България
Коментари Харесай

Гръмнаха гърдите на фолкпевица!

Силиконовите гърди на фолкпевицата Марина Тошич гръмнаха, алармираха на " България Днес " наблюдателни нейни фенове.

Изпълнителката със сръбски корени, която от дребна живее и пее в България, не стопира да разгласява свои разголени фотоси. Фолкаджийката заголва гърди, дупе и застава в разнородни сластни пози. На един от фрагментите се вижда тревожното положение на гърдите й . " Изглежда като че ли шевът след слагането на импланта се е пръснал и притеснително във всеки един миг може да изтече ", разясняват с присвити очи разтревожени фенове на русокоската. Въпреки това не липсват и мъже, които харесват визията на изпълнителката, която не оставя огромна от част тялото си на въображението.

След хирургическа намеса за слагане на силиконови импланти има интервал, в който шефовете ясно си личат. Докато разрязаното място зарасне, отнеме известно време и тогава дамите избират да се крият. Не е ясно дали Марина Тошич неотдавна си е правила интервенция, или изпитва проблеми с имплантите си.  Тревожната фотография е направена на един от първокласните плажове на тузарския курорт Сен Тропе. От известно време чалгарката е на обиколка из Монако, Швейцария и влиятелните курорти на Френската Ривиера. На всички фрагменти тя театралничи сама, като не е ясно кой я съпровожда на екзотичната отмора. Младата певица е уверена, че на този стадий от професионалната си реализация едно съществено обвързване единствено би й попречило. В момента цялата й сила е съсредоточена в основаването на музика и обогатяване на музикалния й репертоар.

" Аз съм едно сръбско момиче, което от дълго време имаше предпочитание да пее, още когато видях за първи път песните по телевизия " Планета ", и ми се сътвори една фантазия, която се веселя, че сбъднах. От 9-годишна бленувам да стана част от " Пайнер ", откровена е Тошич.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР