Силиконката Джулиана Гани е заслепена от това да бъде инфлуенсър

...
Силиконката Джулиана Гани е заслепена от това да бъде инфлуенсър
Коментари Харесай

Джулиана Гани рекламира тежки ментета

Силиконката Джулиана Гани е заслепена от това да бъде инфлуенсър и да печели пари от най-различни марки, които я наемат, с цел да ги популяризира. Затова профила й в социланата мрежа бъка от всевъзможни постове, които анонсират какво ли не, от червилата на Ни Ло до памперси, хранителни добавки и прахуляк за пране.

Щедрите марки обаче явно не стигат на лакомата русокоска и тя стартира да припечелва и от продажбата на реплики. Риалити фурията пробутва на почитателите си страница за тежки ментета на първокласни марки в Инстаграм против някой лев. "Искам да ви покажа новата си шапка, която е доста хубава и на досег и мисля, че доста ме отваря А и самочувствие не ми липсва, нали?! ", отсича русокоската до момента в който се фръцка с бяла шапка с външна страна на Christian Dior, само че не истинска, която коства най-малко 2 бона, а брутално менте.



Ако се пробва да е Кардашиян, то няма да разреши да постави на главата си имитация, а още повече да приканва почитателите си да купуват подправени артикули, възмущават се от безочливата й жадност за печелбарство.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР