Силен и емоционален беше концертът на Мария Илиева в Бургас.

...
Силен и емоционален беше концертът на Мария Илиева в Бургас.
Коментари Харесай

Мария Илиева подари песента си Нека вали на своя 13-годишна почитателка от Бургас

 Силен и прочувствен беше концертът на Мария Илиева в Бургас. Лошото време не се отрази ни минимум на настроението на почитателите, които извършиха пространството на Летния спектакъл, правилни и очакващи своята фаворитка. Без да губи нито минута време публиката запя дружно с Мария Илиева още от първите акомпанименти на " ILike “, потопи се в " Минало “, с цел да полети в " Лунен сън “.

Хиляди слънца изгряха в небето на Летния спектакъл в Бургас, когато Мария Илиева  – запя " Нека вали “. Първо я подари на 13-годишната Анастасия Караганчева - късметлийката в Бургас от предизвикването на звездата в  обществените мрежи. На финала цялата аудитория беше на крайници и пееше дружно с Мария. За осъществяването на " Сама “ тя предложения на сцената до нея бургазлията и победител в " Като две капки вода “ Стефан Илчев. Сред гостите в публиката беше и създателят на песента Живко Петров, който дружно с Любо Киров и Графа е измежду околните другари на обичаната изпълнителка през годините на блестящата й кариера.Нестихващите овации на почитателите, които пееха от самото начало в дует със своята фаворитка допълваха грандиозното шоу с впечатляващи мултимедия и осветяване.

На 16 юли турнето " Всичко – най-хубавото от Мария Илиева “,представящо едноименния албум на певицата с най-големите шлагери от началото на кариерата ѝ до през днешния ден, продължава във Варна. На 22 октомври концертната обиколка ще има своята кулминационна точка в зала 1 на НДК с още по-големи изненади и заряд. Билети можете да намерите в мрежата на " Ивентим “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР