Силен човек в ЕС отправи ясно послание към света.Върховният представител

...
Силен човек в ЕС отправи ясно послание към света.Върховният представител
Коментари Харесай

Борел: ЕС трябва да приеме сериозно възможността Русия да използва ядрено оръжие   


Силен човек в Европейски Съюз насочи ясно обръщение към света.

Върховният представител на Европейския съюз по външните въпроси и политиката за сигурност Жозеп Борел прикани Общността да одобри съществено опцията Русия да употребява нуклеарно оръжие, предава Военновъздушни сили.

" Когато хората споделят, че не блъфират, те би трябвало да бъдат взети на съществено. Настоящият миг сигурно е рисков “, сподели Борел, разяснявайки изказването, което съветският президент Владимир Путин направи тази седмица, написа plovdiv24. bg.

Въпреки това, съгласно Борел, европейските страни би трябвало да продължат да поддържат Украйна, в това число с оръжие, както и да не се отхвърлят от политиката на наказания против Москва.

По-рано представителят на Белия дом Карин Жан-Пиер акцентира, че Съединени американски щати одобряват съветските изказвания по отношение на нуклеарните оръжия доста съществено, само че към този момент не виждат причина да покачват готовността на личните си сили за въздържане.

На 21 септември Путин предизвести, че " розата на ветровете може да се обърне в посока на тези, които се пробват да употребяват нуклеарен шантаж против Руската федерация “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР