Сигурно вече сте се запитвали защо някои известни компании за

...
Сигурно вече сте се запитвали защо някои известни компании за
Коментари Харесай

Защо се предлагат телефони без зарядно

Сигурно към този момент сте се запитвали за какво някои известни компании за мобилни телефони, като да вземем за пример Apple, не слагат в кутиите със своите устройства кабел за зареждане и адаптер.

Това несъмнено е нещо доста забавно, което е процедура при от ден на ден компании, изключително когато приказваме за устройствата от най-голям клас. Какво стои зад тази наклонност?
Грижа за околната среда

Една от главните аргументи е грижата за околната среда. Макар в началото доста хора да поглеждат скептично, огромните компании продават стотици милиони устройства на година. Само си представете какво количество пластмаса е това.

Да не приказваме, че доста консуматори споделят, че в действителност много постоянно употребяват старите зарядни от предходни свои устройства, което прави предлагането на нови кабели и адаптери до някъде безсмислено, в случай че ви е необходим кабел или адаптер, разгледайте в .
Зарядните стареят доста бавно

Една от аргументите, която можем да посочим като съображение за това Епъл да предлага своите устройства без зарядно е извънредно дългият живот на тези просто устроени съоръжения.

Вероятно всеки от вас може да даде образец с някое остаряло зарядно в шкафа, което е на повече от 10 години и работи безотказно. Е, стига да намерите телефон, който да се зарежда с сходен стар продукт.

Въпросът е в това, че без значение какъв брой постоянно или рядко сменяте своите айфони, евентуално ще можете да ползвате най-малко 2 - 3 следващи устройства с едно и също зарядно, а по него евентуално даже към момента няма да има следи от прилагане.

Ако помислим малко повече, ще забележим, че едно зарядно мъчно може да се повреди, даже и в случай че не го пазим въобще. Всъщност, едно от дребното беди, които могат да сполетят зарядното, е прекъснатият каел, който обаче също е едно на хиляда, даже и след дълга приложимост.
Тенденцията е да не употребяваме зарядно

Няма по какъв начин да не споменем и това, че след iPhone 8 всички модели телефони имат функционалност за безжично зареждане. Поставяте ги върху специфична платформа и повече няма да мислите за това. Именно заради това придават нов смисъл с усъвършенстването им.

Макар и още да не е потвърдено, съгласно специалисти, напълно скоро ще забележим на пазара и първия телефон на известната марка, който ще е основан без да има по корпуса отвор за зареждане.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР