Сигурно много кусури могат да се намерят на Валери Симеонов

...
Сигурно много кусури могат да се намерят на Валери Симеонов
Коментари Харесай

Сидеров: Тенденциозно е да се иска оставката на Валери Симеонов

Сигурно доста недостатъци могат да се намерят на Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила, само че да му се желае оставката единствено на него, в случай че има решение на Министерския съвет, значи преднамереност.

Това съобщи ръководителят на ПГ на "Обединени патриоти " и водач на "Атака " Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила в отговор на декларация на "БСП за България ". Когато човек прави нещо, той не е застрахован от неточности, отбрани той Симеонов. Сидеров означи, че Нинова се базира на решение на Министерския съвет, с което оградата на българо-турската граница е оповестена за обект от националната сигурност и желае оставката на министър Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила и на вицепремиера Валери Симеонов. Защо откакто има решение на Министерски съвет, тя не желае оставката на министър-председателя, вицепремиерите и всички министри, за какво единствено на тези двамата, попита той. "Министър Радев бил предложил това решение, а за Валери Симеонов за какво - не знам, тъй като Елена Йончева не я пуснали до оградата ", разяснява Сидеров.

"Елена Йончева правила някакъв тайнствен филм, който съдържал страхотни данни, само че не е ясно дали ще бъде излъчен, не ясно по какъв начин ще бъде излъчен, само че всички са поканени, в това число да арестуват 80 души от Българска социалистическа партия ", разяснява още водачът на "Атака ". Никой няма да бъде задържан, успокой той. В тази зала, в случай че някой е бил задържан, това съм аз, добави Сидеров.

Той попита за какво от известно време Българска социалистическа партия, припявайки на Движение за права и свободи, желае оставката на Валери Симеонов, за какво патриотите са неприятни и не би трябвало да бъдат във властта. И си отговори - "защото наближава председателството на Съвета на Европейски Съюз в България и то ще легитимира ръководство, което е сполучливо, води до непоклатимост, има стопански растеж и нещата са добре в геополитически проект за България ". Това е неприятно за Движение за права и свободи и за Българска социалистическа партия, тъй като ще покаже, че в ръководството могат да бъдат патриотични обединения, каквито са "Атака ", НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, сподели Волен Сидеров.

Той се обърна особено към Групата на Движение за права и свободи, която от известно време разпространявала внушението, ча националисти на никое място в Европа не били допускани до властта. Това просто не е правилно, сподели Сидеров и означи, че председателството на Европейски Съюз от страна на Словакия е било домакинствано от държавно управление от четири партии, едната от които националистическа. В момента Естония е хазаин на Съвета на Европейски Съюз и в ръководството на страната взе участие Консервативната национална партия на Естония, която сама себе си афишира за националистическа, уточни още той. Нямаме учредения да се тормозим от термина шовинизъм, сподели водачът на "Атака ".

Той означи, че във всяка страна има обекти на националната сигурност. Идете да снимате стената, която Израел построи с Палестина, прикани той. Не единствено ще ви арестуват, само че няма да може да ви избави никой, разяснява Сидеров. По думите му оградата по българо-турската граница е свършила работа и незаконното мигрантство е сведено до нула. Когато желаете оставки, започнете от себе си, съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР