Сигурни сме, че за повечето хора връзката между Machine Gun

...
Сигурни сме, че за повечето хора връзката между Machine Gun
Коментари Харесай

Верни ли са слуховете за раздялата между Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Сигурни сме, че за множеството хора връзката сред Machine Gun Kelly и Меган Фокс към момента е леко необичайно. Просто тъй като при тях, а и при някогашния на актрисата, нещата се случват доста бързо.
 Шарна Бърджес, Брайън Остин Грийн, Зейн Уокър Грийн и новината, че се е родило първото им дете
Голямата вест на Шарна Бърджес и Брайън Остин Грийн

Какво е името на първото им дете

Брайън Остин Грийн да вземем за пример към този момент има дете от новата си половинка, до момента в който Фокс и изпълнителя са сгодени. Но към момента не са споменавали нищо съответно за женитба или пък проекти за деца.

Но може би не всичко е толкоз розово и прелестно, колкото ни се коства. От Complex разбираме, че през последните няколко дни в обществените мрежи се носят клюки, че Machine Gun Kelly и Меган Фокс са се разделили.

Към момента няма публично изказване от който и да било от двамата. Но се оказва, че слуховете не са правилни. Поне по този начин твърди осведомен източник пред TMZ. Според него, изпълнителят и актрисата се схващат добре и няма огромни проблеми посред им.

Източникът споделя още, че няма по какъв начин да са непрекъснато дружно, тъй като има работни задължения и деца, за които да се грижат, само че всичко сред тях е наред. Като малко по-късно се появи и папарашка фотография, на която се вижда по какъв начин Machine Gun Kelly и Меган Фокс вървят по улиците прегърнати.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly и нестандарните въпроси за кърмене, които му е задавала
Нестандартните въпроси, които Меган Фокс е задавала на Machine Gun Kelly

Актрисата знае по какъв начин да опознава хората

За това, че всичко сред тях е наред, съдим и по изявления на Machine Gun Kelly преди негов концерт в Кливланд, където се е обръщал към актрисата като брачна половинка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР