Сигнал за ремонт на междублоково пространство в столичния квартал Красна

...
Сигнал за ремонт на междублоково пространство в столичния квартал Красна
Коментари Харесай

След сигнал: Отстраниха дефекти от некачествен ремонт на междублоково пространство

Сигнал за ремонт на междублоково пространство в столичния квартал Красна поляна – с въпроси за качеството на работата по настилката.

Преди седмица ви показахме и по какъв начин наподобява настилката на мястото. Днес екипът ни откри, че мястото е прясно асфалтирано. Представителят на компанията реализатор Николай Вачев изясни, че да проблема се е стигнало поради атмосферните условия, тъй като ремонтът е юридически в края на есента през предходната година.

„ Не са излезли още лабораторните проучвания. Подменихме го за наша сметка. Резултатът е забележим “, уточни той и даде гаранция, че този път асфалтът е положен качествено.

Зам.-кметът на р-н „ Красна поляна “ Николай Вушовски уточни, че всичко е оправено в къси периоди, а за чакъла в средата на ремонтираната повърхност изясни, че такава е технологията – екологично щадяща. „ Целта е да има по-малко бетон и асфалт. Да може почвата да поема водите “, добави той.

На място екипът ни видя неравности при реденето на плочите, Вушовски посочи, че на това място е имало шахта и по тази причина се е получило въпросното надигане, даде обещание дефектът да се в профил до няколко дни.

Гаранцията на ремонта е две години. „ На това място имаше нерегламентиран паркинг, изработен от жителите. Калта излизаше на улицата и се появяваше прахуляк и оттова – замърсяване на въздуха “, означи Стоян Танев, зам.-кмет на „ Красна поляна “, и добави, че на няколко места в София се прави ремонт на сходни „ кални точки “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР