Сигнал за пукнатини на новоремонтирания път Мездра-Ботевград. Димитър Петров публикува

...
Сигнал за пукнатини на новоремонтирания път Мездра-Ботевград. Димитър Петров публикува
Коментари Харесай

Защо участък от новоремонтирано трасе на пътя Ботевград-Мездра пропада?

Сигнал за пукнатини на новоремонтирания път Мездра-Ботевград. Димитър Петров разгласява фотоси и написа: " отново ще останем без път ".

Мъжът е обезпокоен поради пукнатините, които се виждат на трасето.

В сектора сред селата Люти дол и Ребърково в пуснат краткотрайно ремонтиран път за придвижване. Целта на плана е разширението на интернационалния път Е-79 да свърже Северозападна България от „ Дунав мост 2 “ с Южна България.

Представител на компанията за контрол на плана инж. Атанас Димов изясни, че ремонт не се е правил на този път, откогато е пуснат, тъй като той е под краткотрайна употреба.

„ Не са приключени окончателните строително монтажни работи. Изградената краткотрайна подпора има лека изместване, ние го следим и слага на регулярна база битумна паста, с цел да не влиза вода в армонасипа. Срокът за плана е 36 месеца - приключва 2023 година Има опция за затваряне на целия път по план, само че трафикът няма от кое място да мине.

По думите му краткотрайното уреди на ма да натовари цената.

„ Не се ремонтира непрестанно този уастък той не е въведен в употреба. Той е въведен с краткотрайна организация на придвижване и с ограничаване на скоростта “, добави Кристина Иванчева, представител на фирмата-изпълнител.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР