Сигнал за изчезнала украинка изправи на нокти бургаската полиция във

...
Сигнал за изчезнала украинка изправи на нокти бургаската полиция във
Коментари Харесай

Първи подробности за изчезналата у нас украинка, има развръзка

Сигнал за изчезнала украинка изправи на нокти бургаската полиция във вторник, оповестява "Труд ".

Както БЛИЦ писа синът на чужденката, който е в родината си, се оплакал, че за последно я чул при започване на август. Тя пристигнала у нас в края на юни и почнала работа в хотел в Царево. Първо като хигиенистка, а след това пособия в кухнята – режела салати. Наела си квартира в морския град.

По думите й, заран била на плаж, а следобяд работела, разказал синът на 40-годишната Марина В. От десети август насам обаче не се обаждала. Преди това му съобщила, че има кандидат-жених, а последно получил известие „ SOS, попаднах в иго. “

Полицията стартира търсене, а тягостни мемоари започнаха да витаят към изгубването на украинката. Местни поданици припомниха по какъв начин от Приморско преди години изчезна пристигнала да летува у нас германка-пенсионерка, която и до ден сегашен не е открита.

Униформените оповестиха, че украинката Марина В. е висока към 173-175 см, тежи към 85 кг и е със светла коса. Говори български и британски.

За шанс, казусът имаше щастлива развръзка. Само за броени часове открихме дамата, споделиха от ОД на Министерство на вътрешните работи. Украинката е продала телефона си по финансови съображения и по тази причина не е имала връзка със сина си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР