Sigil е безплатен с отворен код, мултиплатформатен редактор на електронни

...
Sigil е безплатен с отворен код, мултиплатформатен редактор на електронни
Коментари Харесай

Sigil 1.9.30

Sigil е безвъзмезден с отворен код, мултиплатформатен редактор на електронни книги. Той е предопределен за редактиране на книги във формат ePub (както ePub 2, по този начин и ePub 3). Той също по този начин предлага функционалности за напреднали консуматори, като непосредствено редактиране на XHTML, CSS и XPGT.

Можете да го употребявате, с цел да добавите всички метаданни, поддържани от спецификацията на EPUB и да създадете йерархична таблица на наличието.

Основни характерности на Sigil:

Безплатен програмен продукт с отворен код под GPLv3 Мултиплатформен: работи под Windows, Mac и Linux (имайте поради, че Linux получава единствено лимитирана поддръжка) Пълна поддръжка на UTF-16 Спецификация на EPUB 2 с лимитирана поддръжка на EPUB 3 Множество изгледи: аспект на книга, аспект на код и аспект за обзор
WYSIWYG редактиране Пълен надзор върху непосредствено редактиране на синтаксиса на EPUB в Code View Редактор на метаданни Потребителски интерфейс, преведен на доста езици Проверка на правописа с речници по дифолт и конфигуриращи се от потребителя Пълна поддръжка за регулярно изложение (PCRE) за Find & Replace Поддържа импортиране на EPUB и HTML файлове, изображения и таблици със стилове Поддръжка на приставки. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в Sigil 1.9.20

Екрани 1 от 3

Официална страница
Изтегли: Sigil 1.9.30 за Windows 64-bit (82.6 MB)
Изтегли: Sigil 1.9.30 за Linux (566 KB)
Изтегли: Sigil 1.9.30 за MacOS (77.4 MB)

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР