Siemens България създаде нова длъжност - мениджър по устойчивостта, която

...
Siemens България създаде нова длъжност - мениджър по устойчивостта, която
Коментари Харесай

Румяна Парушева става и мениджър по устойчивостта на Siemens България

Siemens България сътвори нова служба - управител по устойчивостта, която ще бъде поета от Румяна Парушева, с изключение на нейните отговорности като началник по отдела за връзки на компанията.

" Новосъздадената служба е част от световната тактика на Siemens AG, която цели да подсигурява, че концепцията за устойчивостта ще бъде интегрирана във всички политики, решения, процеси и системи на компанията ", излиза наяве от прессъобщението.

Освен популяризирането на тематиката за устойчивостта измежду останалите чиновници на компанията, Парушева ще дава отговор и за консолидираното на устойчиви политики и процеси в компанията и за основаването на нови такива начинания.

" Нашето схващане е основано на три основни полезности: отговорност, перфекционизъм и нововъведения. Те са в основата на нашите политики за резистентност - икономическа, екологична, обществена, както и на взаимоотношенията ни с нашите чиновници, клиенти и обществото като цяло ", прибавя тя.

Siemens обичайно заема водещи позиции в влиятелни интернационалните ранглисти за резистентност като Dow Jones Sustainability Indeх. През 2020 година компанията бе класирана на второ място измежду индустриалните конгломерати с най-високи резултати в области като нововъведения, киберсигурност и запазване на околната среда (оперативна екологична успеваемост и ръководство на продукти).
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР