Сидни Суийни прави вълнуващо отклонение от обичайната си визия на

...
Сидни Суийни прави вълнуващо отклонение от обичайната си визия на
Коментари Харесай

Сидни Суийни знае как да провикира

Сидни Суийни прави вълнуващо отклоняване от нормалната си визия на корицата на Vogue Хонг Конг. Актрисата от " Еуфория " украси лъскавите страници на списанието с къса, руса прическа, която стигаше малко над раменете й и изрусени вежди.

Като част от първата си фотосесия за Vogue, Суийни носеше Gucci, adidas и бижута Messika, до момента в който театралничи предизвикателно в Санта Кларита.

Дена Нойстадтер Джанини, стилистът на фотосите, написа в Instagram, че Суийни е необикновен гений. " Ако ме познавате, знаете, че от време на време съм доста захласната и съм погълната от снимане... пребивавам го - вдишвам го и съм 24/7 някак захласната... ", сподели тя. " Това беше едно от тези вълнуващи моменти за мен... Сидни е ЗВЕЗДА. "

Фотосесията, която е надалеч от нормалните блестящи функции и съблазнителна хармония на Суийни, може просто да е индикация за една нова и по-различна епоха за нея. Защото тя е на корицата на Vogue и го прави по собствен метод, както означават от Yahoo.

Актрисата не пропусна да се похвали със фотосите в профила си в Instagram, където получи извънредно доста похвали освен от почитателите си, само че и от доста известни персони. Бела Торн да вземем за пример не пропусна да означи, че Суйни наподобява зашеметяващо.

Освен с фрагментите от Vogue, Сидни Суийни показа и няколко фотоси по бански. Ако заради някаква случайност е имало хора, които не са обърнали внимание на фотосесията ѝ за Vogue, то подсигуряваме, че не биха пропуснали последните ѝ секси фотоси от плажа.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР