Швейцарският стартъп misC Sport & Leisure пусна най-компактния мобилен дом

...
Швейцарският стартъп misC Sport & Leisure пусна най-компактния мобилен дом
Коментари Харесай

Това е най-компактната преносима къща! Побира се в багажника на кола ВИДЕО

Швейцарският стартъп misC Sport & Leisure пусна най-компактния мобилен дом в света. Може да се сложи в багажника на съвсем всеки автомобил. 

Къщата swissRoomBox е необикновено компактна. Можете елементарно да я носите със себе си.

misC Sport & Leisure сподели, че swissRoomBox е " идеалният " дом на колела. Има цялостен набор от функционалности за кемпер и изключителна модулност.
 всякакви Спорт и свободно време  Снимка: misC Sport & Leisure
Дизайнът е въодушевен от известния швейцарски армейски нож. SwissRoomBox е планиран на същия принцип, съобщи сайтът Autoevolution.

Преносимият кемпер разполага с модулни кутии, инсталирани на система от релси и панти. Те могат да трансформират позицията си, предлагайки главните улеснения на кемпер.
 всякакви Спорт и свободно време  Снимка: misC Sport & Leisure
Ако е належащо, можете да разширите двойното легло и кухнята. Има даже маса за хранене и душ с заслон за палатката.
 всякакви Спорт и свободно време С помощта на къщата в кутия можете елементарно да оборудвате двойно легло в кола Снимка: misC Sport & Leisure
За готвене swissRoomBox има тенджери и тигани, както и чинии и ледник. Някои версии оферират пропанова печка с две горелки и мивка с течаща вода.

Сглобяването на swissRoomBox лишава единствено 15 минути. Просто извадете всички нужни модули и ги разширете.
Моделът HighTech се предлага за $8650. Включва всички модули, нужни за живота.
Опростена версия на EasyTech се продава на дребно за $4340. Предлага главно съоръжение, което включва кутии за предпазване. Клиентите могат да обновят своя дом на колела с спомагателни аксесоари, които се оферират от други компании.

Последният модел беше swissRoomBox FreeTech, пуснат през 2014 г. Включва рамка за легло с маса и седалки. Цените за него стартират от $1790.



През 2017 година misC Sport & Leisure спря да пуска нови къщи в кутия. Те могат да бъдат закупени единствено на вторичния пазар.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР