Швейцарските военновъздушни сили (Schweizer Luftwaffe) придружиха самолета Ил-96 от специалния

...
Швейцарските военновъздушни сили (Schweizer Luftwaffe) придружиха самолета Ил-96 от специалния
Коментари Харесай

Швейцария: Осигурихме стандартен екскорт на самолета на Путин

Швейцарските военновъздушни сили (Schweizer Luftwaffe) придружиха самолета Ил-96 от специфичния летателен отряд " Россия ", летящ в понеделник от Москва до Марсилия.

На борда на машината са се намирали прессекретарят на Путин Дмитрий Песков и неговият основен консултант Юрий Ушаков, по този начин и публицисти, които с а упълномощени към Кремъл.

" Изтребители F / A-18 ескортираха държавен аероплан като част от постоянни патрули на въздушното пространство ", съобщи за ТАСС представителят на швейцарската войска на Делфин Алман.
 Швейцария подвигна изтребители поради съветски държавен аероплан
Швейцария подвигна изтребители поради съветски държавен аероплан

Путин през днешния ден се среща с Макрон в Южна Франция

В понеделник самолетът на СЛО " Россия ", транспортиращ членове на съветската делегация до Марсилия за договаряния сред президентите на Руската федерация и Франция, влезе в швейцарското въздушно пространство .

След това два изтребителя излетяха и известно време ескортираха съветски цивилен аероплан на височина 10,6 км. Швейцарските изтребители бяха от двете му страни. Изтребителите, поредно доближили крилата на самолета на няколко метра, а по-късно, като го придружиха до границата с Франция, се отдръпнаха.

Путин дефинира като " почетен конвой " съпровождането на съветския аероплан от швейцарски изтребители.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР