Швейцарските власти ще затворят част от въздушното си пространство като

...
Швейцарските власти ще затворят част от въздушното си пространство като
Коментари Харесай

Швейцария затваря част от въздушното си пространство заради срещата Байдън-Путин

Швейцарските управляващи ще затворят част от въздушното си пространство като мярка за сигурност за срещата на 16 юни в Женева сред съветския президент Владимир Путин и президента на Съединени американски щати Джо Байдън. Това излиза наяве от известие на формалния уеб страница на швейцарското държавно управление.

Швейцарските Военновъздушни сили ще извършват функционалностите на въздушната полиция и ще правят засилено наблюдаване на въздушното пространство, написа в държавното официално съобщение.

Ограниченията се вкарват от 8.00 часа на 15 юни до 17.00 часа сутринта на 17 юни локално време. Става дума за въздушното пространство на Женевския район с конвенционален център над Place des Nations. Търговските полети до и от интернационалното летище в Женева няма да бъдат наранени от ограничавания.

По-рано Женева забрани полетите с безпилотни самолети и дронове по време на срещата на върха сред Путин и Байдън. Нарушаването на възбраната ще бъде наказвано с санкции, а летателните апарати ще бъдат иззети от полицията Освен това на 16 юни в града са неразрешени всевъзможни демонстрации. На 16 и 17 юни затворени за гости ще бъдат и два градски парка.

Срещата сред Путин и Байдън ще се състои във вила " Ла Гранж ". Построено още през 18-ти век,  имението е ситуирана в средата на парк с повърхност от над 21 хектара на брега на Женевското езеро. От 8 до 18 юни вилата е затворена за гости, а около парка са издигнати железни огради.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР