Швейцария обяви нов помощен пакет от 32 милиарда франка (32,56

...
Швейцария обяви нов помощен пакет от 32 милиарда франка (32,56
Коментари Харесай

Швейцария с нов пакет от 32 милирда долара за засегнатите от COVID-19 компании и служители

Швейцария разгласи нов спомагателен пакет от 32 милиарда франка (32,56 милиарда долара) за фирмите и чиновниците, наранени от коронавирусната зараза, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1712
Правителството също така забрани събирането на повече от пет души на едно място, заплашвайки с санкции, в отговор на епидемията, лишила живота над 43 души в страната и принудила локалния бизнес да спре работа.

Вижте какви ограничения и ограничавания на напредването в Европа и по света работят все още

Новият пакет бе предшестван от различен за 10 милиарда франка, оповестен предходната седмица от управляващите за намаляване на упования стопански спад, причнен от вируса. Целта на ограниченията е да се поддържа заетостта, да се защитят заплатите и да се помогне на самонаетите, съобщи държавното управление.

Компаниите, чиято активност е ударена от вируса, ще могат да взимат заеми в размер до 10 % от приходите си, като оптималният предел е 20 милиона франка. Суми по 500 000 франка ще бъдат изплатени неотложно и обезпечени от страната. Очаква се те да покрият над 90 на 100 от фирмите.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1712  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР