Шведският производител на луксозни спортни електромобили Polestar обяви, че до края на

...
Шведският производител на луксозни
спортни електромобили Polestar обяви, че до
края на
Коментари Харесай

Polestar удвоя пазарното си покритие

Шведският производител на луксозни спортни електрически автомобили Polestar разгласи, че до края на тази година компанията ще удвои пазарното си наличие в глобален мащаб, като ще стъпи в нови 9 страни.

От Polestar анонсират също по този начин, че марката ще усили двойно комерсиалните си точки- Polestar Destinations, като още веднъж ще заложи на концепцията с позиционирането им на централни местоположения, с тематична обстановка и благоприятни условия за проби на автомобилите. Успоредно с това обаче, от компанията споделят, че ще бъдат изградени и извънградски, с елементарен достъп, търговски уреди.

"Като марка, която работи на пълни обороти единствено от малко повече от 12 месеца, подобно покритие е невиждано ", коментира Томас Ингенлат, изпълнителен директор на . "Възнамеряваме да се развиваме по сходен метод по отношение на пазарите и през 2022 година ".

Въпреки развиването на представителната си мрежа, Polestar продължава по стратегията си за напълно цифрово развиване на процеса на покупката на нов автомобил- от проучвателната му част, през конфигурирането и до поръчката с последващата доставка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР