Шведският нападател Златан Ибрахимович публикува клип в една от социалните

...
Шведският нападател Златан Ибрахимович публикува клип в една от социалните
Коментари Харесай

Златан към Погба: Играта свърши

Шведският нападател Златан Ибрахимович разгласява клип в една от обществените мрежи, на който вкарва технично топка в кофа и споделя: "Пол Погба, играта завърши ". В момента звездата на Милан е в родината си и поддържа форма с Хамрби. Двамата с французина играха дружно в Манчестър Юнайтед.

Преди това ренският национал Пол Погба сподели умения по време на карантината поради ковид. Футболистът на Манчестър Юнайтед, който няма формален мач за „ алените дяволи “ разгласява клип в една от обществените мрежи, в който провокира почитателите си и част от звездите на спорта.

„ Знам, че по време на карантината всички сме си у дома и можем да създадем доста неща! Създайте нови умения. Имам ново предизвикателство за вас, не би трябвало да бъде единствено с футболна топка, може да бъде с всичко. Не е нужно да бъдете експерт, който може да го направи, покажете ми какво можете “, написа Погба.

Французинът насочи предизвикването си още към Неймар, Златан Ибрахимович, баскетболиста Джими Бътлър, Бенжамен Менди, и Мемфис Депай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР