Шведски репортер реши да си направи солена шега с футболистите

...
Шведски репортер реши да си направи солена шега с футболистите
Коментари Харесай

Швед раздаде билети за връщане на германците

Шведски кореспондент реши да си направи солена смешка с футболистите на международния първенец Германия. В събота Бундестимът играе против скандинавците и в случай че загуби мача, ще запише най-ранното си отпадане в историята на мондиалите.

Репортерът на “Експресен” Лудвиг Холмбери се появи на тренировката на германците в четвъртък с направени на компютър 23 самолетни билета. Те са по маршрута Сочи - Берлин, а пасажер е маншафтът.

Часът на билета е 23:00, което е малко след края на дуела в черноморския град.

“В “Билд” прочетохме какъв брой едва е играл немският тим против Мексико. Тогава ми пристигна концепцията да направя тези билети”, съобщи Холмбери пред немското издание.

Шведският публицист не съумя да връчи на всеки немски национал билет, само че въпреки всичко се добра до няколко. Един от тях бе опорният халф Сами Кедира.

“Страхувах се какво ще се случи. Сами обаче реагира доста свежо. Той взе билета, само че ми сподели, че ще може да го употребява едвам в деня след финала на международното първенство”, описа Холмбери.

Репортерът добави, че има вяра в шведската победа, и даде образец с представянето на сънародниците си в баражите с Италия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР