Шведски полицаи раниха мъж, ритал чанта по земята на централната

...
Шведски полицаи раниха мъж, ритал чанта по земята на централната
Коментари Харесай

Шведската полиция рани мъж, заплашил да взриви чанта-бомба на гара в Малмьо

Шведски служители на реда раниха мъж, ритал чанта по земята на централната гара в южния град Малмьо и твърдял, че в нея има бомба, съобщи АП, цитирайки локалните управляващи и очевидец на случката.

В полицията бил получен сигнал малко след 10 ч. тази заран, че мъж се държи заплашително на гарата. Свидетелят Фернандо Валарино сподели, че бил там и чакал трен, когато видял висок, плешив млад бял мъж в пурпурен шлифер да подритва пътна чанта по земята. Според Валарино мъжът бил на тип към 30-годишен и изначало си помислил, че е вманиачен. Той първо не схванал виковете му, само че след това го чул, че крещи "Имам бомба ". Свидетелят видял по какъв начин чиновници на гарата отстраняват хората от региона преди идването на полицията. "Той се опита да бяга, само че бяха създадени изстрели. Чух най-малко три, само че може да бяха и четири ", сподели Валарино - 25-годишен италианец от Милано, за АП по телефона.

Според организация ТТ служителите на реда нямали различен избор, с изключение на да стрелят по мъжа поради държанието му. Той бил откаран в болница с рани, само че други потърпевши няма. Състоянието му към този момент е незнайно. Според полицейски източници мъжът е 44-годишен гражданин на Малмьо.

Говорителка на полицията сподели, че в постройката на гарата е ситуирана група за неутрализиране на бомби. Тя не удостовери дали в чантата е имало бомба, нито изказванието, че е била унищожена с следен гърмеж. По-късно очевидци споделиха, че са чули една експлозия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР