Шведската екоактивистка Грета Тунберг заяви пред Световния икономически форум в

...
Шведската екоактивистка Грета Тунберг заяви пред Световния икономически форум в
Коментари Харесай

Грета Тунберг в Давос: Нищо не е направено за климата

Шведската екоактивистка Грета Тунберг съобщи пред Световния стопански конгрес в Давос, където са се събрали политически и стопански водачи, че на процедура не е било направено нищо за климата, даже след всеобщите демонстрации на младежи в целия свят.

" Климатът и околната среда са гореща тематика през днешния ден, само че на процедура нищо не бе направено. Емисиите въглероден диоксид не са намалели ", сподели Тунберг.
Борисов в Давос: България поддържа напъните на Западните Балкани по пътя им към Европейски Съюз В изявлението си на Световния стопански конгрес министър председателят подчертава, че България, взаимно със Северна Македония семейства Берлинския развой
Тя съобщи още, че битката против световното стопляне е в самото си начало и че хората би трябвало да се вслушват повече в науката за климатичните промени и повишението на температурата на планетата.

Снимка: EPA

" Ако не се отнасяме към ставащото като към същинска рецесия, не можем да го решим ", сподели 17-годишната шведка.

Тунберг разкритикува медиите, че не отразяват действителните размери на екологичните проблеми.
Грета Тунберг се закани на международните водачи Младата активистка поведе митинг на хиляди природозащитници в Лозана преди Световния стопански конгрес
„ От предишното лято дублирам тези числа още веднъж и още веднъж в съвсем всяка своя тирада. Честно казано не виждам нито една медия или авторитетен човек да разяснява тях и тяхното значение. Знам, че не желаете да пишете за това, нито да говорите за това. Но ви убеждавам, че ще продължа да дублирам тези числа, до момента в който го извършите “, сподели тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР