Шумен. Днес пред ръководния състав на ОДМВР - Шумен заместник-министър

...
Шумен. Днес пред ръководния състав на ОДМВР - Шумен заместник-министър
Коментари Харесай

Ст. комисар Владислав Мишев е новият директор на ОДМВР - Шумен

Шумен. Днес пред управителния състав на ОДМВР - Шумен заместник-министър Венцислав Катинов разгласи заповед на министъра на вътрешните работи, с която за шеф се преназначава старши комисар Владислав Мишев. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен . С друга заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков старши комисар Ялчън Расим се преназначава на друга служба в Министерство на вътрешните работи.

Старши комисар Владислав Мишев работи в системата на Министерство на вътрешните работи от 1994 година. Професионалната му активност стартира като младши областен контрольор. В годините заема разнообразни изпълнителски и управителни длъжности в 9 РУ- София, ДНСП, ОДМВР - София. Работил е в Дирекция „ Инспекторат “, Дирекция „ Вътрешна сигурност “ на Министерство на вътрешните работи.
От 2018 година до момента е бил шеф на бранш „ Оперативно противопоставяне на контрабандата “ в отдел „ Противодействие на контрабандата и престъпността през държавната граница “ при Групово дело „ Гранична полиция “. Награждаван е неведнъж за професионалната си активност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР