Щутгарт направи огромна крачка към оставането си в Бундеслигата. Тази

...
Щутгарт направи огромна крачка към оставането си в Бундеслигата. Тази
Коментари Харесай

Щутгарт размаза Хамбургер в първия мач от плейофа за оставане/влизане в Бундеслигата

Щутгарт направи голяма крачка към оставането си в Бундеслигата. Тази вечер швабите разрушиха Хамбургер ШФ с 3:0 в първия мач от плейофа за оставане/влизане в елита на Германия, а можеха да завоюват даже по-убедително, защото пропуснаха и дузпа. Константинос Мавропанос в 1-вата, Йоша Вагноман в 51-вата и Серу Гираси в 54-тата минута бяха точни за триумфа на домакините на " Мерцедес Бенц Арена ".

Мачът стартира по съвършен метод за Щутгарт, който поведе още преди да изтече първата минута на мача. След центриране от корнер Мавропанос се извиси и с глава прати топката в мрежата за 1:0.

В 25-ата минута домакините получиха дузпа, само че Серу Гираси пропусна от бялата точка, откакто ударът му бе избавен от вратаря Даниел Фернандеш.

В 51-вата минута резултатът въпреки всичко бе подсилен. Енцо Мийо получи пас в кулоар в наказателното поле и незабавно продължи към Вагноман, който стреля във вратата за 2:0.

Само три минути по-късно бе завършен и класическия тип на резултата. Отново след центриране от корнер Гираси се извиси и с глава бе прецизен за 3:0.

За гостите вечерта стана още по-лоша в 69-ата минута, когато Анси Сухонен извърши жестоко нарушаване и получи червен картон.

Така Щутгарт има отлична преднина преди реванша, до момента в който Хамбургер ще би трябвало да направи необикновен поврат на собствен терен, в случай че желае да извърши фантазията си за завръщане в Първа Бундеслига. Ответната среща е на 5 юни на " Фолкспаркщадион ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР