Щутгарт. Mercedes-Benz разкри подробности за съвместния си проект Project MAYBACH

...
Щутгарт. Mercedes-Benz разкри подробности за съвместния си проект Project MAYBACH
Коментари Харесай

Електрически офроуд MAYBACH : Един проект на Mercedes-Benz и Върджил Абло

Щутгарт. Mercedes-Benz разкри детайлности за взаимния си план Project MAYBACH с умрелият през предходната седмица знаменит дизайнер Върджил Абло, който ни дава опция да се срещнем с един в действителност неповторим автомобил- двуместен и напълно електрически MAYBACH, създаден с концепцията да бъде употребен в съществени офроуд условия.

" Mercedes-Benz е унищожен от новината за кончината на Върджил Абло ", разясняват от Mercedes-Benz AG. " Искрените ни усеща са със фамилията на Върджил и екипите. С разкриването пред света на нашата колаборация и неповторимата визия на Върджил пред публиката желаеме с почитание да отбележим работата на един в действителност неповторим дизайнерски гений, който сътвори безкрайни благоприятни условия за взаимна активност посредством своето безотговорно въображение и въодушеви всички, които познаваха неговата работа ".

От Mercedes-Benz споделят, че всеки един от детайлите на Project MAYBACH е основан от нулата, а цялата самодейност е била подчинена на концепцията за виновната визия на бъдещия дизайн. Като образец може да се уточни това, че предният похлупак на прототипа, който е дълъг съвсем 6 метра, е затрупан със слънчеви детайли, които в допълнение способстват за по-голямата самостоятелност на колата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР