Щуро пътуване на тримата ражда второто им общо парче след

...
Щуро пътуване на тримата ражда второто им общо парче след
Коментари Харесай

Pavell & Venci Venc’ x DARA ни канят в „Хотел 5 звезди“

Щуро пътешестване на тримата ражда второто им общо парче след „ Срещу мен “.

Година след първата колаборация на Pavell & Venci Venc’ x DARA наречена „ Срещу мен “, тримата вадят втори взаимен план със заглавие „ Хотел 5 звезди “. Освен, че са най-хубави другари, когато влязат в студио Павката, Венци и Дара се трансформират в един от най-интересните авторски екипи за основаване на музика. В „ Хотел 5 звезди “ си поделят авторския заем за музиката и текста, а звученето е резултат от продуцентския гений на Павел.

Сингълът е основан по време на сесия за писане на песни, която „ Вирджиния Рекърдс “ им провежда във Велинград, където за няколко дни трансформират в студио най-луксозния апартамент на нашумелия Arte Spa&Park Hotel.  Писането на песни там прераства в щур ваучър, който обаче ражда и няколко яки части, едно от които отдадено на самото място.

Видеото  на „ Хотел 5 звезди “ е предоставено на  Павлин Иванов – Bashmotion, а зад камерата е един от най-хубавите оператори у нас - Андрей Андреев. Стилен, минималистичен свят, разграфен деликатно за три от най-колоритните актьори в родния музикален бизнес и за техните видения – в него е образно приютен петзвездният хотел на Pavell, Venci Venc’ и DARA.

На снимачната площадка Павел докарва една от сбъднатите си фантазии – мотор, който в действителност е поръчкова машина с детайли от високоскоростните играчки на Черния рицар. Венци пък затваря егото си зад стъклена витрина и го трансформира в музеен експонат, а Дара е рискова и цветна сила.

Pavell & Venci Venc’ x DARA – коства си да видите тази композиция!



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР