Що се отнася до любовния ви живот, астрологията твърди, че

...
Що се отнася до любовния ви живот, астрологията твърди, че
Коментари Харесай

5 зодии, които създават най-дълготрайни връзки

Що се отнася до любовния ви живот, астрологията твърди, че може да разкрие доста. Например: да ви подскаже от какво имате потребност в колегата си, с цел да сте щастливи, както и дали сте от вида, който има възможност да остане в дълготрайна връзка .

„ Някои зодиакални знаци имат по-независими характерности, а други са по-склонни към взаимни отстъпки и съдействие “, споделя астрологът Джил Уинтърстийн от уеб страницата пред.

Например зодиите, които ценят повече своята самостоятелност, са Овен, Стрелец и Водолей . Според Уинтърстийн за Овните е важно пътуването им към себе си, до момента в който за Стрелците - намирането на завършения.

„ Те се нуждаят от независимост във всяка област от живота си, с цел да преследват желанията на сърцето си “, твърди астрологът. „ Ако намерят някого, който може да одобри тяхната пристрастеност към пътешествията, тогава може да се обвържат, в противоположен случай е по-вероятно да се съпротивляват на това да се открият. “

И най-после, Водолеите съгласно Уинтърстийн са най-свободолюбивият знак измежду целия зодиак, като е по-вероятно да влязат в по-нетрадиционни връзки.

 двойка обич iStock

В астрологията обаче има пет зодии, които са по-ориентирани към създаване на взимоотношения, и са по-склонни да бъдат в дълготрайни връзки .

Вижте в галерията кои са те:
 Петте зодии, за които е по-вероятно да останхат в дълготрайна връзка  Петте зодии, за които е по-вероятно да останхат в дълготрайна връзка  Петте зодии, за които е по-вероятно да останхат в дълготрайна връзка  Петте зодии, за които е по-вероятно да останхат в дълготрайна връзка
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР